KERAMIKK KURS


Keramikk er gøy og den gleden vil vi dele!
Vi kjører inspirerende kurs i vårt kreative miljø.


Spørsmål? Ta kontakt med Pia

En hyggelig gave å gi og få - Gavekort fra The Arthub


DAGSKURS ONSDAGER VÅREN 2024


Våren 2024 vil det igjen være mulig å delta på keramikkurs hos oss på dagtid.  Fire onsdager i februar/mars møtes vi dagtid fra kl. 11-14. Glasering gjøres ved et seinere tilfelle - så snart alt er tørket og brent.

Vi vil gå igjennom ulike teknikker, bland annet pølse- og plateteknikk, de mest brukte teknikker innen forming og skulptur. Underveis bidrar jeg med tips og triks så at du får laget det du ønsker.

Her er det ingen begrensninger annet enn størrelse på ovnen. Vi bruker en lys steingodsleire som er fantastisk myk og deilig å jobbe med! Når den er ferdig brent og glasert til den være vanntett.

Så snart alle ting er skikkelig tørket vil de bli brent. Etter brenning vil godset være klart for glasering. Dato og tid for dette avtales separat.

Vi prøver å samles for henting når alt er ferdig brent. Det er gøy å se alle kursdeltakeres ferdige ting.

Kaffe og te finnes alltid og ønsker du å ha med noe å spise så finnes det både kjøleskap og mikro. Ellers så byr Sarpsborg på flere gode lunsj-alternativer rett i nærheten.Onsdager

28/2, 6/3, 13/3 og 20/3. 11-14 alle dager.

Totalt ca. 16 timer inkl. glasering. Pris pr. pers 2500,-.

Alt av materiale inngår.

4-8 personer. 

Ta gjerne med forkle:-)

Velkommen til The Arthub!


Betalingsbetingelser - Plassen er din når kursavgiften er betalt, kansleres kurset av kursholder tilbakebetales kursavgiften i sin helhet.Kursholder er Pia Kjølberg. Hun er utdannet på DTK/Det Tverrfaglige Kunstinstitutt i Bærum. I 2020 ble hun antatt med sin skulptur "Organ#1" i svart steingodsleire på Bærumsutstillingen og i 2021 ble hun antatt med "Organ#2" på Romeriksutstillingen. I 2022 ble hun igjen antatt til Romeriksutstillingen med to keramikk-skulpturer i serien FFP I Formfulle Fargerike Personligheter. I 2023 var hun representert ved Vårsalongen i Gävle med 2 skulpturer i samme serie.KERAMIKK DAGSKURS ONSDAGER

 VÅREN 2024


Keramikkurs Dagtid Onsdager

128/2, 6/3, 13/3 og 20/3 + et tilfelle med glasering.

HER - Spørsmål via e-post

HER - Påmelding til våre kurser


VIL DU HOLDE DEG OPPDATERT PÅ VÅRE KURS?

SEND DIN KONTAKTINFO OG BLI MED PÅ VÅR E-POSTLISTE