KERAMIKK KURS


Keramikk er gøy og den gleden vil vi dele!
Vi kjører inspirerende kurs i vårt kreative miljø.


Spørsmål? Ta kontakt med Pia

En hyggelig gave å gi og få - Gavekort fra The Arthub


WEEKENDKURS "FULL PAKKE"


Vi jobber med en herlig, lys steingodsleire! 

Her vil du lære ulike teknikker for å lage det du ønsker. Underveis bidrar vi med tips og triks. Ingen forkunnskaper kreves.

Første dagen går vi igjennom ulike teknikker. Vi lærer bland annet pølse- og plateteknikk, de mest brukte teknikker innen forming og skulptur. Her er det ingen begrensninger annet enn størrelse på ovnen.

(Det finnes også mulighet å prøve på å dreie for de som ønsker, men det vil ikke være fokus på dette kurset.)

Så snart alle ting er skikkelig tørket vil det bli kjørt en råbrann. Etter dette så treffes vi på nytt for å utforske den spennende prosessen med å glasere godset.

Alt av materiale inngår. (ink. 2 brenninger og glasering)

Kaffe og te finnes alltid og vi pleier å ta en lunsjpause ved 13-tiden. Ønsker du å ha med noe å spise så finnes det både kjøleskap og mikro. Ellers så byr Sarpsborg på flere gode lunsj-alternativer rett i nærheten.Lørdag og søndag kl. 11 - 17 + et tilfelle med glasering. 

Totalt ca. 16 timer. Pris pr. pers 2500,-.

4-8 personer. 

Ta gjerne med forkle:-)

Velkommen til The Arthub!


Betalingsbetingelser - Plassen er din når kursavgiften er betalt, kansleres kurset av kursholder tilbakebetales kursavgiften i sin helhet.Kursholder er Pia Kjølberg. Hun er utdannet på DTK/Det Tverrfaglige Kunstinstitutt i Bærum. I 2020 ble hun antatt med sin skulptur "Organ#1" i svart steingodsleire på Bærumsutstillingen og i 2021 ble hun antatt med "Organ#2" på Romeriksutstillingen. I 2022 ble hun igjen antatt til Romeriksutstillingen med to keramikk-skulpturer i serien FFP I Formfulle Fargerike Personligheter. I 2023 var hun representert ved Vårsalongen i Gävle med 2 skulpturer i samme serie.


KERAMIKK KURS HØSTEN 2023 / VÅREN 2024


Weekend kurs "Full-Pakke"

18. - 19. november 2023

10. - 11. februar 2024

16. - 17. mars 2024

20. - 21. april 2024

8. - 9. juni 2024

HER - Spørsmål via e-post

HER - Påmelding til våre kurser


VIL DU HOLDE DEG OPPDATERT PÅ VÅRE KURS?

SEND DIN KONTAKTINFO OG BLI MED PÅ VÅR E-POSTLISTE