LEIE STUDIOPLASS


Keramikk er gøy og den gleden vil vi dele!

.... derfor leier vi ut plass i vårt herlige keramikk studio ....


En hyggelig gave å gi og få - Gavekort fra The Arthub

Enligt fengshui är gult glädjens, lyckans och kreativitetens färg. Den förknippas med optimisme, tankeklarhet och intelligens.

Leie studioplass hos The Arthub


Velkomment til vårt herlige og kreative keramikkstudio!

Hos oss kan du leie plass i keramikkstudioet på månedsbasis. Dette er en mulighet vil tilbyr de som har gått på keramikkurs hos oss eller har erfaring fra tidligere. Det gir mulighet å jobbe selvstendig, både med modellering og dreie. Det krever også at du kan jobbe selvstendig, men selvfølgelig svarer vi alltid på spørsmål og gir tips. 

Du benytter alt av utstyr som finnes tilgjengelig i studioet. Vi har en dreieskive, kavaletter, platetuller, verktøy, former og diverse annet som er kjekt å ha.

Vi har en god størrelse på ovnen, så her får det også plass større arbeider. Leiren vi bruker i studioet er steingods og brennes på 960/1230 grader. 

Leire kjøpes her og inkluderer da både brenning og glasering. Enkelt og greit! 

Når du leier plass hos oss kommer og går som du vil. Den eneste begrensningen er når det foregår andre kurs i lokalene. Vanligvis er det et weekendkurs i måneden og noen prøve-på kurs innimellom. Leier du plass har du mulighet til å være med i vår Facebook gruppe hvis du ønsker det.

På vårt kjøkken finner du alltid kaffe og te og ønsker du å ha med noe å spise/drikke så finnes det både kjøleskap og mikro.

Vi har 8 plasser til utleie.

Ta kontakt for mer detaljert info og pris.

Velkommen til The Arthub!

 Digital omvisning i vårt keramikk studioVIL DU HOLDE DEG OPPDATERT PÅ VÅRE KURS?

SEND DIN KONTAKTINFO OG BLI MED PÅ VÅR E-POSTLISTE